Rivne Yoga Day

None

Сьогодні 21 червня відбувся Rivne Yoga Day, приурочений до Міжнародного дня йоги, який святкують у всьому світі.

Заняття відбувалося просто неба у супроводі спокійної музики.

Це новий унікальний формат акції йоги медитації та здорового способу життя який об’єднує рівнян та гостей міста однією метою – бути здоровими, сильними, бадьорими та щасливими. «Сила, витривалість, енергійність, гнучкість, ясне мислення та гарне самопочуття - це результати занять йогою та медитацією. І не важливо, як багато людина знає про йогу, чи в якій фізичній формі зараз. Практики підходять для всіх, тож головне – щире бажання та рішучість» – запевняють організатори.

Під час святкування Rivne Yoga Day було багато охочих спробувати йогу з різних напрямків від професійних тренерів, відпочили під релаксуючу музику, а також прослухали лекції на теми сьогоднішніх майстер класів.

Rivne Yoga Day - сімейне свято, тому ми подбали про створення дитячої зони. Ми запропонували діткам познайомитись з одним із напрямків арт-терапії, а саме мандалотерапія - зцілення мистецтвом. Метод мандали - це шлях до відкриття унікальної індивідуальності вашого малюка. Розмальовуючи мандали,ми поринаємо у гармонію та спокій, також розвивається дрібна моторика. Це дуже важливо!

Погода сприяла чудовому проведенню дня йоги в затишній та спокійній атмосфері. Щиро дякуємо організаторам,чудовим тренерам даної акції та усім хто долучився до участі - Ви неймовірні