Здоров'я - це найбільша цінність, яку ми можемо мати!

None

Сьогодні, напередодні Всесвітнього дня здоров'я, ми Рівненський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики за сприяння Департамент цивільного захисту та охорони здоров'я населення РОДА спільно із Територіальним сервісним центром МВС #5641 провели чергову акцію, присвячену дню здоров'я.

 На цьому заході кожен мав можливість пройти безкоштовні тести на рівень глюкози в крові, холестерин, виміряти артеріальний тиск, та сатурацію кисню. Але це лише початок!

 Ми здійснили 144 дослідження на віруси ВІЛ, гепатит В і С, сифіліс, та надали консультації лікаря-терапевта та клінічного психолога.

Результати: 2 особи мали підвищений рівень цукру, а 4 - артеріальний тиск.  Нас вражає ваша активність та бажання дбати про своє здоров'я! Це найкращий подарунок, який ви можете зробити собі.

Нас порадувало, що люди з 8 – ої ранку очікували на старт акції. Значить вони довіряють. Люди хочуть обстежити себе на соціально значимі інфекції . Тобто є змога пройти чек-ап організму. Це круто. І ми, зрештою, популяризуємо здоровий спосіб життя. Для привернення уваги кожному, хто сьогодні бере участь в акції, ми даруємо яблуко. Це вітаміни”,- розповіла директор обласного інформаційно – аналітичного центру Людмила Рибчук . Сьогодні ми вже проводимо нашу п'яту спільну акцію. Ми працюємо над попередженням різних захворювань, оскільки головне - це здоров'я і якісне життя для кожного. - підкреслив директор Департаменту ЦЗ та ОЗ населення РОДА Oleg Vivsiannik .

Не забувайте: профілактика - найкраще лікування! І кожна копійка, вкладена у своє здоров'я, - це інвестиція у майбутнє.