День обізнаності про стрес

None

 Розглядаємо стрес як ніколи раніше, звертаючи увагу на методи його подолання та підтримки нашого психічного здоров'я. Сьогодні наші фахівці відвідали Рівненська обласна бібліотека де Ганна Писарчук сертифікований тренер з "Інтеграції ПЗПСП та забезпечення засобами для існування" провела захоплюючу лекцію на тему "Піклування про себе та подолання стресу".

 Захід зібрав слухачів ГО "Рівненський університет третього віку" які з великим інтересом вивчають нові аспекти здорового способу життя та самопідвищення. Під час лекції ми поділилися цінними порадами та стратегіями, які допомагають подолати стрес та зберегти гармонію в житті. Вчились техніці розслаблення, обговорили важливість самопізнання та активного способу життя, що є ключем до здорового тіла та міцного розуму. На захід також завітала представниця Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Мануйлик Мирослава Петрівна. Вона висловила підтримку ініціативі та наголосила на важливості психічного здоров'я для загального благополуччя та ефективності роботи.

Під час заходу також провели вимірювання артеріального тиску та сатурації кисню в крові для всіх учасників. Це надало можливість кожному переконатися у важливості моніторингу свого фізичного здоров'я та зрозуміти, як воно пов'язане з психічним. Такі засоби контролю за станом організму можуть стати корисними інструментами у подоланні стресу та підтримці загального самопочуття. Ми вдячні за можливість поділитися нашими знаннями та допомогти іншим зрозуміти, як впоратися зі стресом. Нехай цей день стане важливим кроком для кожного з нас у напрямку більшого самопізнання та дбайливого ставлення до свого здоров'я.